Mediation in de Familiesfeer

Bij geschillen in Familiezaken is mediation een goede manier om met elkaar tot oplossingen en nieuwe afspraken te komen. De relatie komt zo niet verder onder druk te staan. Dat is zeker van belang als er kinderen bij betrokken zijn.

Mediation

Een mediator is meervoudig partijdig en geeft u beiden de ruimte om aan te geven wat er speelt. Door er over te praten kan er meer wederzijds begrip ontstaan. Er kan zo een basis ontstaan van waaruit er nieuwe afspraken gemaakt kunnen worden. Mediation biedt de mogelijkheid voor maatwerk oplossingen. Hetgeen u wenst zal steeds worden getoetst aan wat wettelijk mogelijk is. Ook worden de oplossingen gehouden tegen het licht van de geldende rechtspraak.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken via info@demaremediation.nl of maak gebruik van het contactformulier.


Ga naar contact

De Mare Mediation & Advocatuur

U kunt ons bellen of een e-mail sturen en dan bespreken we uw vragen.

0344 - 68 91 00
0344 - 68 91 35
info@demaremediation.nl

Bezoekadres:
Raadhuisstraat 18
4021 EH Maurik

Postadres:
postbus 76
4020 BB Maurik

Eenmaal per maand is er een gratis inloopspreekuur op de Brede school in Maurik van 10.45 tot 12.15 uur. Voor data inloopspreekuur lees verder

MfN Registermediator