Contact met De Mare Mediation & Advocatuur

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken via info@demaremediation.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Routebeschrijving

Wij houden kantoor in het voorhuis van een oude woonboerderij in Maurik, gemeente Buren. Maurik ligt in tussen de plaatsen Culemborg en Tiel, midden in de Betuwe. Het kantoor ligt vlak achter de grote kerk in het centrum van Maurik. Nadat u de kerk aan uw rechterhand heeft gepasseerd, moet u de tweede straat rechtsaf. Op de hoek van de straat waar u in moet, bevindt zich een zwembad. Het kantoor is gelegen in de bocht van de straat, u rijdt er direct tegenaan. Voor een plattegrond zie onderaan deze pagina.

Parkeergelegenheid bij het kantoor

Bij het kantoor is er gelegenheid om gratis uw auto te parkeren. U kunt uw auto ook op het plein bij de kerk neerzetten. Van daaruit is het nog geen 5 minuten lopen naar het kantoor.

De Mare Mediation & Advocatuur

U kunt ons bellen of een e-mail sturen en dan bespreken we uw vragen.

0344 - 68 91 00
0344 - 68 91 35
info@demaremediation.nl

Bezoekadres:
Raadhuisstraat 18
4021 EH Maurik

Postadres:
postbus 76
4020 BB Maurik

Eenmaal per maand is er een gratis inloopspreekuur op de Brede school in Maurik van 10.45 tot 12.15 uur. Voor data inloopspreekuur lees verder

MfN Registermediator